Cosun Beet Company

Activities

Beta Business days

Company info

Beta Business days

Ben jij een praktisch ingestelde professional met een goede basisopleiding en een gezonde dosis ambitie? Ben jij een ondernemende en resultaatgerichte teamplayer? Dan sluit je aan bij ons profiel. Cosun Beet Company zoekt namelijk: denkers en doeners, generalisten en specialisten.

Wij waarderen initiatief. Onze stijl is nuchter, mede door onze agrarische wortels. Met beide benen op de grond, maar vooral ook met verbeeldingskracht. Daarbij zijn wij professionals en hebben we passie voor ons vak.

Professionele en betrokken werkgever
's Werelds groenste, innovatiefste en succesvolste bietenverwerker van Europa worden, dat kan Cosun Beet Company alleen verwezenlijken als we onze medewerkers in staat stellen om maximaal te presteren. We faciliteren hen dan ook op velerlei en uiteenlopende manieren. Daarmee willen we niet alleen een professionele maar ook betrokken werkgever zijn.

Uitdagende loopbaan
Voor kandidaten met de juiste vooropleiding, ervaring en ambitie heeft Cosun Beet Company interessante baanmogelijkheden binnen verschillende afdelingen met een uitstekend arbeidsvoorwaardenpakket. Wie door de sollicitatieprocedure komt, krijgt volop mogelijkheden voor een uitdagende loopbaan, met zelfstandig en afwisselend werk. Cosun Beet Company heeft de ontwikkeling van talent hoog in het vaandel staan. Daarom biedt Cosun Beet Company talent de mogelijkheid om zich middels opleidingen, kennis en ervaring continu te verdiepen en te verbreden.

Cosun Beet Company is onderdeel van Royal Cosun, een cooperatie met meer dan 9,000 suikerbieten telers. Cosun’s business groepen – Aviko, Duynie, Sensus, SVZ en Cosun Beet Company – produceren ingredienten en productenvoor de voedingsindustrie en de foodservice en retail sectoren, daarnaast ontwikkelen we steeds meer non-food applicaties. Zo zijn wij bijvoorbeeld de grootste groengas leverancier.